Matthijs WierinkTon SchampInfoware is van Ton Schamp en Matthijs Wierink, die allebei sinds hun jonge jaren de geheimen van computersystemen willen ontdekken. Gestart als softwareontwikkelaars bij Van der Kley, namen ze in 2007 een deel van het bedrijf onder de naam Infoware over. Bij Infoware combineren ze hun nieuwsgierigheid met creativiteit, vakmanschap en de kracht van abstract denken.

Door die combinatie zijn ze in staat al uw vragen rond informatie en administratie te vertalen in bouwstenen voor digitale oplossingen. Hun creativiteit maakt mogelijkheden van onmogelijkheden, hun vakmanschap is de motor achter feilloos maatwerk en hun abstracte denkkracht zorgt ervoor, dat ze snel en precies analyseren welke toepassing het antwoord is op al uw wensen en eisen.

Ton en Matthijs staan voor een aanpak die persoonlijk en prettig is. Bij de ontwikkeling, de implementatie of het onderhoud van uw software kunt u altijd direct klankborden met de ontwikkelaars. En ze zoeken steeds naar de kracht van de eenvoud in oplossingen: gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

Uw ICT-vraagstuk beter oplossen? Neem dan contact met ons op!